Nilo Daniel

persoonlijke filosofische coaching

Persoonlijke filosofische therapie

Zelfontwikkeling op maat

Wat kun je verwachten van persoonlijke filosofische therapie?

Of je nou behoefte hebt om 24 uur lang helemaal de diepte in te gaan om een quantumsprong in je zelfontwikkeling te maken, of een sparringpartner zoekt die je een tijd lang begeleidt naar een authentieker en gelukkiger leven, het is allemaal mogelijk bij persoonlijke filosofische therapie. Uiteindelijk zoeken we naar wat het beste past bij wie jij bent en wat je zoekt. Het belangrijkste hiervoor is dat we een goede klik hebben.

Uitgebreide intake

Tijdens de intake kijken we voornamelijk of we een goede klik hebben. Om samen te werken is het voor mij van essentieel belang om te weten hoe jij er instaat, wat je wensen en verwachtingen zijn en hoeveel moed je hebt om je meest lelijke kanten onder ogen te komen  en fundamenteel te veranderen. Datzelfde geldt voor jou. Jij moet op je gemak zijn, het gevoel krijgen dat je jezelf kan laten zien en enthousiast worden van ons contact. Dan gaan we samen een persoonlijk filosofisch coaching traject vormgeven dat goed bij je past.

Intuïtieve begeleiding

Net zoals dat je van tevoren vaak niet precies weet waar je therapie voor zoekt kan ik ook niet vertellen hoe mijn therapie er uitziet. Tijdens een persoonlijk filosofisch therapie traject met mij maak ik gebruik van en combineer ik alle ervaringen die ik heb opgedaan, filosofische ideeën die ik ken en methodes die ik heb geleerd. Omdat ik het socratisch gedachtegoed als uitgangspunt neem, staat jouw ervaring centraal en zal ik nooit pretenderen te weten wat precies voor jou werkt. De enige die dat namelijk weet, ben jij. Ik stel  vragen en daag je uit naar jezelf te kijken.

Jij bepaalt de context

Jouw wensen zijn uiteindelijk bepalend voor hoe de therapie eruit komt te zien. Wat meestal gebeurt is dat we gewoon starten met een bepaalde frequentie, digitaal of fysiek. Maar het kan ook zijn dat we er samen achterkomen dat het misschien wel heel fijn is om tijdens de sessies te wandelen. Of dat je een keer een hele dag een sessie wil hebben om echt de diepte in te gaan rondom een bepaald thema. Niets is hierin te gek, zolang we beiden het gevoel hebben dat het in dienst staat van jouw persoonlijk groei. 

Persoonlijke filosofische therapie

180 per sessie (90 minuten)
  • Afhankelijk van jouw specifieke wensen
  • Trajectprijs nader te bepalen
  • In het Nederlands of in het Engels
  • Digitaal of op locatie

Liever therapie in groepsverband? Kijk dan bij het collectieve traject.